Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar cím: Az én sztorim
Megjelenés éve: 2009

 

Az én sztorim

 


Miley Cyrus önéletrajzi könyvében őszinte, humoros, néha megható módon meséli el egy lány nagykorúvá válásának történetét a családi sztoriktól az édesapjával, Billy Rayjel való országjáráson át egészen a gonosz lányokkal való összetűzéséiig. Olvashatunk az általa megélt drámákról és szívszaggató csalódásokról, illetve arról, hogyan lehet mindezekből (viszonylag) sértetlenül kikászálódni. Ráadásul most először vall arról, milyen fontos mérföldöveket szeretne még elérni, milyen megvalósításra váró álmai vannak, illetve arról, milyen fontos dolgokat kell még megtanulnia. Miley egy csapásra vált világsztárrá, népszerű énekessé, sorozatszínésszé és lányok példaképé. Saját könyve sok érdekességgel és akár tanulsággal szolgálhat, rajongók és nem rajongók számára egyaránt.

 

Magyar cím: Hannah Montana - A filmHannah Montana - A film
Megjelenés éve: 2009


Eredeti cím: Hannah Montana The Movie
Ez a regény a Hannah Montana - A film történetét mondja el, amit majd 2009 tavaszán mutatnak be a mozikban. Egy bulvárújság sunyi riportere ott lohol Miley nyomában, hogy kiderítse Hannah Montana titkát! Vajon attól, ha rájön, hogy a popszenzáció valójában Miley Stewart, egy átlagos tini, megváltozik Miley élete? Az összes ismerős baráttal, családtaggal és vadiúj zenékkel a Hannah Montana-bandára izgalmas kalandok várnak! A kiadványban nyolc oldalnyi színes fotót is találsz. Muszáj, hogy ott legyen a te polcodon is! A MOZIFILM ALAPJÁN!

 

 

Miley Cyrus Nagykönyve Magyar cím: Miley Cyrus Nagykönyve

Ha szeretnél többet megtudni kedvenc sztárodról, Miley Cyrusról, itt a kiváló alkalom! A Miley Cyrus nagykönyvben mindent megtalálsz, amit tudni érdemes a Hannah Montana énekes-táncos szupersztárjáról! Divatötletek, sminktippek, fényképek, vallomások Miley-tól és Miley-ról - a könyv nem hiányozhat egyetlen Hannah Montana-rajongó polcáról sem. A nagykönyv lapjain: elolvashatod a Hannah Montana-sorozat legfrissebb pletykáit, felöltöztetheted saját popsztárodat, tesztek megoldásával megtudhatod, kire hasonlítasz leginkább: Hannah-ra, Miley-ra vagy éppen Lillyre!

 

Magyar cím: Kedvenc sztárom, Miley                   Kedvenc sztárom, Miley
Megjelenés éve: 2009


Miley Cyrus a Disney Channel sikersorozatában Hannah Montanaként meghódította a világot, a filmzene CD-je a Billboard slágerlistájának első helyén debütált, Miley négy lemezre szóló szerződést írt alá a Hollywood Recordsnál, sikeres sorozata megy a Disney Channelen, és a Cheetah Girlsszel turnézik. De mindezek ellenére ő még mindig Miley, az átlagos farmerlány Tennessee-ből. A könyvben található színes fotók bepillantást nyújtanak Miley Cyrus és Hannah Montana világába.

 

 

 

 

Magyar cím: Kedvenc sztárom, Miley 2.Kedvenc sztárom, Miley 2.
Megjelenés éve: 2009


Kibővített életrajz egy csomó fotóval, kvízzel és egy halom jópofa ténnyel! Miley Cyrus a Disney csatorna Hannah Montanájaként robbant be a sztárok közé nem is olyan régen. Most pedig saját dalaival kavarja fel a zenei állóvizet. Színészi tehetsége, pörgős popdalai, szépsége és „a szomszéd lány” imidzs garantálja, hogy Miley csillaga még évekig felfelé íveljen. A színfalak mögött azonban ő még mindig az az „átlagos” lány a Tennessee állambeli Franklinből, aki indulásakor volt. Ebben a könyvben a kvízkérdések és a nyolcoldalnyi színes fotó mellett mindent megtalálhatsz, amit Miley Cyrusról és Hannah Montanáról tudni érdemes

 

 

 

Magyar cím: Hannah & Miley - A sikersztori
Megjelenés éve: 2009

Hogy indult Miley karrierje? Mekkora szerepe volt az édesapjának? Mennyire azonosult a Hannah Montana c. sorozatban alakitott karakterével? Ki a szerelem? Mi a legfontosabb az életében? Miként éli meg a sztárságot? Mi a kedvenc filmje,étele? Mi lenne ha nem szinésznő lenne? Mit jelent neki az éneklés? Ki a legjobb barátja? Ezek voltak egy kislány első kérdései,amikor arról faggatta,hogy mi érdekli őt. Ebben a könyvben próbáltam válaszolni Neki,Miley személyes gondolataival fűszerezve,több mint 40 kép társaságában.

Hannah & Miley - A sikersztori

 

 

Magyar cím: Hannah Montana 1. - A nagy titok
Megjelenés éve: 2008

Hannah Montana 1. - A nagy titok
Miley Stewart első ránézésre egy teljesen hétköznapi lány. De Miley titkol valamit! Mikor leszáll az est és kigyúlnak a reflektorok, Mileyból Hannah Montana lesz, a popsztár! Ám kettős életet nem is olyan egyszerű! Hogy tarthatja titokban kilétét, ha az egyik barátja megszállott Hannah-rajongó lesz és mindenhová követi, még a limuzinjába is?!

 

 

 

Magyar cím: Hannah Montana 2. - A nagy átverés
Megjelenés éve: 2008

Hannah Montana 2. - A nagy átverés


Mikor Miley meghívót kap egy menő új film premier előtti bemutatójára, biztos benne, hogy a papája elengedi - elvégre is ő egy sztár! De nagyot téved: suliban témazáró-időszak van, ezért otthon kell maradnia tanulni. Miley mégis kiszökik otthonról és elmegy megnézni a filmet Lillyvel és Oliverrel. Mikor váratlanul a papája is megjelenik a moziban, Miley rájön, hogy nem csak neki vannak titkai. Az egyedülálló Mr. Stewart egy titokzatos nővel érkezik! Ki lehet ő és mért nem hallott róla még senki? Hannah Montana biztos ki tud deríteni egyet s mást!

 

 

Magyar cím: Hannah Montana 3. - A nagy arc
Megjelenés éve: 2008

 

Hannah Montana 3. - A nagy arc
Hannah Montana lett a legjobb pattanástalanító krém új reklámarca. Csakhogy az óriásplakáton plakáton Miley homlokán egy XXL pizza méretű pattanás virít! Érthető hát, hogy Miley kiakad. Vajon a végén megérti, hogy a belső értékek fontosabbak, mint a külső, vagy ezúttal a benne lakozó pop-díva kerekedik felül?

 

 

 

Magyar cím: Hannah Montana 4. - A nagy kerítő
Megjelenés éve: 2008

Hannah Montana 4. - A nagy kerítő

 


Hannah Montana rengeteg rajongói e-mailt kap és Miley Stuart imádja olvasgatni ezeket. Ám mikor egy iskolatársától kap levelet, kicsit túllő a célon. A lány szerelmi tanácsot kér: teljesen beleesett egy srácba, aki történetesen Miley egyik legjobb barátja, Oliver! A fiúra tényleg ráférne a randizás, így Miley közvetíteni kezd kettőjük között. Vajon Miley jó kerítőnő? Szerelem lesz a vége, vagy visszafelé sül el a dolog?

 

Magyar cím: Hannah Montana 5. - Rémálom a Hannah utcában
Megjelenés éve: 2008

 

Hannah Montana 5. - Rémálom a Hannah utcában
Miley Stewart imád Hannah Montana, a popsztár lenni, de amikor a kiköpött mása, Luann, az uncsitesója meglátogatja, hirtelen kiderül: nem csak Miley szeret belekóstolni a sztárságba. Luann először még jól viselkedik, és Miley-nak az az érzése támad, hogy gyerekkoruk zűrjei immár rendeződtek. Még meg is hívja Luannt a város legklasszabb Halloween-bulijára. De amikor Luann megkötözi Mileyt és Hannah Montana titkos szekrényébe zárja, Miley rájön, hogy nagy hibát követett el. Vajon Miley barátai időben megmentik őt? Vagy Luann – Hannah Montanának öltözve – elrontja az év buliját, és felfedi Miley titkos életét?

 

Magyar cím: Hannah Montana 6. - A pénz illata
Megjelenés éve: 2008

 

Hannah Montana 6. - A pénz illata
Hannah Montana, azaz Miley Stewart egy új, málna illatú parfüm arca lesz. Csak egy gond van: egy málnásrétes-evő versenyen szerzett rossz élménynek köszönhetően Miley, ahányszor csak beleszagol az illatszerbe, rosszul lesz. Amikor Hannah drága ajándékot kap azért, mert az Eau Wow arca lett, fontos döntést kell hoznia: megjátssza, mennyire imádja a parfümöt és megtartsa az ajándékot, vagy mondja meg az igazságot és legyen becsületes?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mór,dózsa györgy utca

(jakab alexandra, 2013.07.11 19:24)

sziasztok!!
ki hagytál egy hannah könyvet,nekem meg is van!
a címe: Baljós fények!!
de küldök linket is ha így sem tudnád :D
http://www.libri.hu/konyv/hannah-montana-baljos-fenyek.html

NKI

(selena , 2012.02.10 18:48)

oh hi miley a sister worship téged

szentlászló utca

(zsófia, 2012.02.10 18:35)

imádom a könyveid miley

Bartók,Gyöngyös utca

(Keve,Adél, 2011.07.03 21:13)

Thank you!I LOVE YOU!Kisses.

Gyöngyösutca 24/c 2.emelet28

(Adél, 2011.01.15 15:23)

ÉN IS ÉNEKES AKAROK LENNI, MERT TE IS AZ VAGY! SZERETLEK NAGYON TITEKET!!!!

Re: Gyöngyösutca 24/c 2.emelet28

(Adél, 2011.07.03 21:11)

Thank you!!!!!!Pusy

Budapest Bartók Béla út

(Keve, 2011.01.29 10:55)

Szia Miley .Nagyon szeretem a zenédet,de annál is inkább téged.Rengeteg könyvedet olvastam példáúl:Ciao,Róma!Helló,Sidney!Üdv Brazíliából!Élőben Londonból! Rémálom a Hannah utcában ,A pénz illata,és még sok más könyvedet is. Minden nap amennyiszer van a sorozatod annyiszór megnézem. Egy csomó újságod is van nekem.Rengeteg CD-d is van Hannah Montana a film meg még sok sorozati CD-d is sok évadod van meg nekem. Na jó szia Miley és Hannah !

Re: Budapest Bartók Béla út

(Keve, 2011.07.03 21:10)

Thank you!!!!!!!

BP XI.ker. Bartok Béla út 62

(Cseke, 2011.01.29 11:15)

Szia hannah nagyon HUJE VAGY.

Re: BP XI.ker. Bartok Béla út 62

(Cseke, 2011.07.03 21:08)

Oh,why do you write about me like that?You know,You could be more grateful for being so generous and i'm a fan letter to auswer...which has lost much of the interfome piece!PS Miley.

Bartók

(keve, 2011.01.29 11:28)

Szia Hannah bocsánat,hogy a testérem ijet írt rólad,mert ő téged utál,én téged nagyon szeretlek .

Re: Bartók

(Keve, 2011.07.03 20:59)

I Love You!!!!!!!!!

Bartók Béla út

(Cseke, 2011.01.29 11:41)

Szia Hannah bocsánat,hogy azt írta,hogy hüje vagy a testvérem mondta,hogy nem volt szép amit írtam rólad.

Re: Bartók Béla út

(Cseke, 2011.07.03 20:57)

????????????

Bartók Béla út

(keve, 2011.01.29 11:49)

Szia Miley.Mikor fogsz Magyarországra jönni zenélni? Mer ha tudnám akkor biztos,hogy elmennék.Légyszíves olvasd el és válaszolj rá ha tudod .Nagyon szépen köszönöm.

Re: Bartók Béla út

(Keve, 2011.07.03 20:56)

For now,all you can say that half 2011.07.vége may 23rd...

Bartók Béla út

(Keve, 2011.01.30 07:48)

Szia Miley!!! Imádlak téged!Mindig téged utánozlak.Amikor megy a sorozatod és amikor énekelsz akkor énis énekelek veled.Szia Miley és Hannah szeretlek titeket!!!!!!

Re: Bartók Béla út

(Keve, 2011.07.03 20:51)

Tank You!!!!!!!!Kisses

fggzhfgfgtdtdftgh

(gddhfhg, 2011.01.30 07:57)

Re: fggzhfgfgtdtdftgh

(fgghfgfgtdtdftgh, 2011.07.03 20:50)

Pusy