Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley és Ashley nagyon nagy barátnők,és ezt mind a ketten megerősitették:         -"Igaz hogy én 7 évvel idősebb vagyok Miley-nál,de ő sokkal érettebb nálam! " -nyilatkozta Ashley  

-"Nagyon sokat szoktunk nevetni együtt!Ash mellett nem lehet unatkozni!" -nyilatkozta Miley. És erről a sok közös kép is tanúskodik:

Miley és Demi nagy  barátnők lettek a Send it on c. közös számuk óta,ki is jelentették,hogy ők mától igazi BFF!!Legalábbis ezt hivatalosan is kijelentették,egyenlőre nem tudni meddig lesznek még puszi pajtások!Sokat nevetgélnek és viccelődnek!

http://images.starpulse.com/pictures/2009/04/25/previews/Miley%20Cyrus%20and%20Demi%20Lovato-SPX-029265.jpghttp://www.deanpiper.com/wp-content/uploads/2009/04/demi-lovato-at-hm-premiere_04-400x600.jpghttp://media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2009/4/24/Miley-Cyrus-and-Demi-Lovato-0409-1.jpg

Miley és Taylor Swift,hát ők aztán tényleg a legeslegjobb barátnők!!Mindenben megértik egymást,mindketten imádják a country zenét a cowboyokat és a romantikus filmeket:

  Miley és Mitchel Musso már a sorozat, kezdete óta elválaszthatatlanok egymástól! -"Miley az egyik legjobb barátom!Nála jobb barátnőt el se tudnék képzelni magamnak!"-nyilatkozta Mitchel.

-"Mitchellel mi igazi haverok vagyunk! Imádom őt,de soha nem tudnék beleszeretni!"-mondta Miley. Ez a képeken is meglátszik!

 

 

Emily és Miley barátsága elég döcögősen indult. Először csak a sorozat kedvéért játszották meg, hogy barátnők de mostmár elválaszthatatlanok. Nagyon szeretik egymást és  sokat vanna együtt! Mindenhova együtt járnak vásárolni,bulizni és sétálni! Barátságuk töretlen!

Miley már a HSM-es vendégszereplése óta jóban van a világhírü musical sztárjaival,de Ash és Vanessa különösen közel áll a szívéhez!

A két popsztár szemtévesztően tudják játszani, hogy mikor barátnők és mikor nem. Selena azt nyilatkozta, hogy Miley és ő nagyon jó barátnők. Tudjuk, hogy volt köztük egy kis affér Nick miatt de azon már túl vannak és együtt nevetnek az egészen.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Midelena:Miley,Demi és Selena

(Midelena, 2012.01.22 14:52)

Nekem a kedvenc tinipopsztárjaim : Miley,Demi és Selena!!!!
SZERETLEK TITEKEEEEEEET?DEMI MILEY ÉS SELENA!!!!!!!!
Pusziii!!
:)

üdv

(Ivett, 2011.02.17 09:35)

szia miley selena demi nagyon szeretlek titeked mindenkit szeretek ti vagytok nekem a nekem a legjobbak szeretlek titeke puszi

Gyöngyösutca 24/c 2.emelet28

(Adél, 2011.01.15 15:30)

JÓ BARÁTOK LEHETNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!